O edukacijskom centru

Što je BIRD Academy?

Podaci su postali „crno zlato“ suvremenog poslovanja. Tvrtke koje koriste informacije dobivene analizom podataka su efikasnije, imaju manje poslovne troškove, brže razvijaju nove proizvode i usluge i imaju zadovoljnije kupce. Vještine upravljanja, analize i prezentacije podataka su postale neophodne vještine za svakog zaposlenika u digitalnom dobu, gdje se količina podataka i odgovori na poslovna pitanja povećavaju. Stoga je potrebno kontinuirano ulagati u inovativna rješenja i edukacije kako bi išli u korak sa sve većim poslovnim potrebama.

BIRD Academy kroz moderan edukacijski centar pruža inovativne online i offline edukacije koje će omogućiti Vašim zaposlenicima pristup znanjima i vještinama korištenja podataka u poslovanju, kako bi dobili poslovnu informaciju koja je potrebna za donošenje kvalitetne i pravovremene odluke. Edukacije unutar BIRD Academy drže certificirani konzultanti s višegodišnjim iskustvom na analitičkim projektima u različitim industrijama.

Kome je BIRD Academy namijenjena?

BIRD Academy edukacije su namijenjene zaposlenicima na svim razinama tvrtke koje žele iskoristiti puni potencijal podataka koristeći tehnike prikupljanja, analize i prezentacije podataka kroz suvremene tehnologije. BIRD Academy edukacije nisu dizajnirane samo za tehničke korisnike, nego i na poslovne korisnike koji na svakodnevnoj razini donose poslovne zaključke temeljene na podacima.

Koji je način održavanja edukacija?

BIRD Academy nudi različite načine održavanja edukacija koje se prilagođavaju Vašim potrebama. Potrebna Vam je edukacija grupe zaposlenika za pojedino poslovno područje ili analitičku tehnologiju? Želite se prijaviti grupu zaposlenika na neku od edukacija prema određenom datumu održavanja? Želite edukaciju kod Vas onsite ili u našem moderno opremljenom edukacijskom centru? Mi se prilagođavamo vašim poslovnim zahtjevima!

BIRD Academy brošura

Pogledajte katalog edukacija!