Nagrade i priznanja

IT Biz EXPO – 50UP! 

U sklopu konferencije IT Biz Expo, portal IT Biz Crunch i izdavačka kuća Vidi u projektu Who is Who u hrvatskom IT-ju  predstavili su odabir zanimljivih domaćih rješenja i aplikacija koje imaju primjenu u realnom poslovnom sektoru.

Rješenje Poslovne inteligencije GDPR Consent Manager za upravljanje suglasnostima korisnika je među 50UP! najzanimljivijih poslovnih softverskih rješenja hrvatskih IT tvrtki u izboru nezavisnog stručnog žirija IT Biz Expo. Aplikacije su se procjenjivale kroz validacijski upitnik koji su za potrebe izdavačke kuće Vidi izradili stručnjaci Hrvatskog informatičkog zbora a težak posao odabira rješenja imao je stručni žiri na čijem je čelu bio predsjednik Hrvatskog informatičkog zbora Kristijan Zimmer.


MAMFORCE© i DADFORCE standardi

Poslovna inteligencija je nositelj  naprednog MAMFORCE© Change i DADFORCE© StandardaMAMFORCE Change označava kompanije koje su spremne razviti obiteljsku odgovornost i rodnu jednakost te rade na osvještavanju važnosti jednakih prilika razvoja ženskih karijera. DADFORCE je priznanje za podršku zaposlenim očevima u osnaživanju njihove roditeljske uloge. MAMFORCE i DADFORCE certifikati priznati su znak kvalitete koji poslodavcima potvrđuje kompetencije u provođenju obiteljski odgovorne i rodno osviještene politike upravljanja ljudskim potencijalima. To su kompanije koje nizom odgovornih politika i benefita zaposlenima olakšavaju usklađenje privatnih i poslovnih obaveza i osiguravaju uvjete za nesmetani razvoj karijere bez obzira na roditeljstvo i rod.

 


Najinspirativnije poduzetnice 2016. godine

Članice Uprave Poslovne inteligencije, Lidija Karaga i Anita Cvetić Oreščanin osvojile su nagradu za najinspirativnije poduzetnice 2016. godine, koju im je dodijelila Udruga Women in Adria povodom Svjetskog dana poduzetnica. Poslovna inteligencija aktivan je član Women in Adria udruge koja predstavlja brand za ambiciozne žene, poduzetnice, korporativne žene i žene koje žele ostvariti uspješnu karijeru na bilo kojem polju.


Top 50 women in ICT

S idejom osvještavanja javnosti o uspješnim ženama koje se odlično snalaze u svijetu tehnologija i postižu vrhunske rezultate na ICT Gold Awards dodjeli nagrada proglašeno je  50 najutjecajnijih žena hrvatskog ICT-a među kojima su i članice Uprave Poslovne inteligencije, Anita Cvetić Oreščanin i Lidija Karaga. Povodom proglašenja pobjednica izdana je i knjiga “50 poduzetnica koje nas inspiriraju” u kojoj možete pročitati priče o razlozima pokretanja biznisa i preprekama  na putu do uspjeha. Ponosni smo što možemo reći da zapošljavamo 54% žena te uvelike odskačemo od prosjeka IT tvrtki u Hrvatskoj ali i u svijetu.


ICT Gold Award 2016.

Na ICT Gold Awards 2016.  Poslovna inteligencija osvojila je nagradu u kategoriji Business Intelligence za rješenje – “Orbico – Analitika na dlanu” za najbolje i najinovativnije ICT rješenje implementirano kod našeg dugogodišnjeg klijenta i najveće hrvatske distributerske kompanije – ORBICO grupeICT Gold Award je jedinstveni oblik nagrade koji temeljito evaluira tehnološka rješenje a posebno samu implementaciju rješenja kod korisnika a glavni joj je cilj pratiti i zabilježiti uspješna tehnološka rješenja naprednih IT tvrtki u deset različitih kategorija, te omogućiti da stručna, ali i šira javnost sazna za inovativne uspjehe naših ICT stručnjaka.