Solution partneri

Partneri s kojima surađujemo na globalnim projektima za vodeće svjetske tvrtke.

TMNS

tmns

TMNS je inovativan pružatelj usluga IT integracije sa sjedištem u Nizozemskoj. Oni pomažu klijentima diljem Europe kako bi postali više agilni i fleksibilni. TMNS pruža nove tehnologije kako su predstavljene, razmatraju upite klijenata, pružaju jedinstvena rješenja i pomažu im donijeti odluke koje im daju najbolji prinos od investicije. Otprilike 120 stručnjaka pomažu klijentima prilagoditi se promjenjivoj dinamici tržišta kako bi ostali konkurentni i prepoznatljivi.  Neke od usluga koje nude su integracija aplikacija, poslovna inteligencija, IT menadžment i druge. Također pružaju ekspertize u arhitekturi, projektiranju, razvoju i upravljanju projektima.


 CloudSense

csCloudSense je britanska tvrtka, koja se nametnula kao globalni lider u platformi za Quote-to-Cash. Njihova platforma omogućava povećanje učinkovitosti te vodi tvrtke od jednostavnih prema naprednijim rješenjima prodaje. Poduzeća imaju koristi od većih narudžbi, smanjenih pogrešaka, automatizacije prodajnih procesa i bržeg lansiranja proizvoda. Proces kupnje je optimiziran s jednim prodajnim katalogom kroz sve prodajne kanale pružajući korisniku mogućnost jedne narudžbe i jedan račun. CloudSense djeluje u području komunikacija, medija, financijskih usluga i industrijama visoke tehnologije i omogućava platforme za trgovinu, telekomunikacije i medijske platforme.


 ExistBI

Exist_bi_UBTExistBI radi s klijentima kako bi podržao njihove IT procese i poslovna rješenja. Njihovi stručnjaci poduzimaju mjere kako bi izgradili snažnu vezu među dva različita svijeta: poslovnog svijeta i svijeta tehnologije. Bez mogućnosti da se točno odrede podaci i informacije kroz poslovni ciklus strateško planiranje postaje nedosljedno. Njihov stručni tim utvrđuje najprikladniju strategiju za djelatnost poduzeća i poslovno okruženje. Njihova područja interesa su upravljanje podacima, big data i poslovna inteligencija, podatkovna migracija, izvještavanje, dashboard i analiza poslovanja, skladište podataka, podatkovna integracija & ETL, upravljanje ključnim podacima, upravljanje podacima, kvaliteta podataka i prediktivna analiza.