Rješenja

Naša rješenja pomažu stotinama zaposlenika u donošenju dobrih i pravovremenih poslovnih odluka. Big data, GDPR, Data Lake ili Profitability – mi znamo kako postići najviše iz vaših podataka!

Big Data

Pretvorite svoje podatke u nove poslovne prilike. Omogućit ćemo vam da pronađete i iskoristite skrivene vrijednosti u vašim podacima.

Više informacija

Data Lake

Data Lake arhitektura omogućit će vam dohvat, procesiranje i pretvorbu podataka u vrijedne i korisne informacije iz jedinstvenog izvora u trenutku zahtjeva.

Više informacija

Consent Lifecycle Manager

Jeste li znali da u svibnju 2018. godine na snagu stupa nova EU uredba koja donosi velike promjene na području sigurnosti osobnih podataka, prava pojedinaca i načina na koji će tvrtke upravljati tim podacima? Sada je vrijeme da se pripremite za GDPR, ali ne brinite, mi smo mislili na vas i osmislili Consent Lifecycle Manager rješenje – jedini alat koji ćete trebati kako bi upravljali privolama, korisničkim zahtjevima i svim osobnim podacima korisnika!

Više informacija

Profitability

Poslovni uspjeh ovisi o razini profitabilnosti. Naše rješenje će vam pomoći da povećate svoju profitabilnost i iskoristite puni poslovni potencijal.

Više informacija

Modeli skladišta podataka

Objedinite podatke iz različitih izvora i pretvorite ih u korisne informacije koristeći naše modele skladišta podataka koji će poboljšati vaše poslovanje i pomoći vam u donošenju pravovremenih odluka!

Više informacija