Pandora

Svakim danom raste broj poslovnih događaja unutar i izvan tvrtke što rezultira velikim brojem novih informacija koje se pohranjuju na različitim mjestima. Naše rješenje će vam pomoći da prikupite i analizirate sve relevantne podatke bez puno ulaganja u infrastrukturu.

Pandora – Analiza mišljenja korisnika

Pandora je naše jedinstveno rješenje koje omogućava korisnicima jednostavnu i usporednu analizu sentimenta korisnika prema proizvodima i brandovima. Bazira se na Big Data analitici u oblaku i ne zahtijeva tehnička znanja i inicijalna ulaganja u infrastrukturu. Većina vrijednih podataka danas je rasprostranjena na raznim web stranicama, forumima i društvenim mrežama.

To čini podatke nestrukturiranima, neformatiranima i na različitim jezicima. Kako bi se prikupile relevantne povratne informacije od korisnika, svi ti podaci trebaju biti prikupljeni, filtrirani, pohranjeni i analizirani. Pandora projekt bavi se razvojem sustava za prikupljanje web mišljenja, procjena, agregacije ocijenjenih rezultata, kao i pakiranjem dobivenih rezultata u svrhu prezentacije krajnjem korisniku.

Sustav uključuje i administracijske funkcionalnosti kao što su raspoređivanje poslova ili ručno pokretanje posla, prikupljanje informacija o trajanju posla i statistika o različitim segmentima obrade. Tako vam omogućujemo identifikaciju i ispravnost funkcioniranja sustava te dobivanje uvida u točnost procjene.