Upravljanje projektima

Naše metodologije za upravljanje i nadzor projekata te stručnost voditelja projekata omogućuju nam brzu i učinkovitu reakciju na izazove nastale u bilo kojoj fazi projekta. Kod nas su vaši projekti u stručnim i sigurnim rukama.

Upravljanje projektima – PMP i Agile

Na temelju velikog iskustva naših konzultanata u primjeni različitih metodologija s naglaskom na metodologije za vođenje DWH, BI i projekata planiranja, kreirali smo metodologije za upravljanje projektima koje redovito primjenjujemo kod naših klijenata.

Naše metodologije za upravljanje i nadzor projekata karakterizira brzina dolaska do prvih korisnih rezultata, efikasnost u implementaciji, fleksibilnost metodologije, učinkovitost upravljanja rizicima, osiguranje kvalitete i optimizirana projektna dokumentacija.

Na svakom projektu standardno koristimo metode osiguranja kvalitete kako bismo osigurali adekvatnu razinu isporuke svih elemenata na projektu.

Project Management Professional (PMP)

PMP je svjetski priznat certifikat koji garantira visok stupanj izvrsnosti u vođenju projekata. Naši voditelji projekata posjeduju PMP certifikat prema smjernicama Project Management Instituta.

Agile

Agile metodologija je skup metoda za razvoj softvera u kojem zahtjevi i rješenja napreduju kroz dinamičnu suradnju između samoorganizirajućih timova. Agilne metodologije promiču prilagodljivo planiranje, brzi razvoj, stalno unaprjeđivanje proizvoda ili usluge, poticanje na brz i fleksibilan razvoj te fleksibilne odgovore na promjene u proizvodu ili usluzi.