06. 05. 2019.

Zaštita osobnih podataka – ZOP 2019

Podizanje svijesti, edukacija te razmjena iskustava u području zaštite prava na privatnost u digitalnom društvu cilj je serije javnih i stručnih događaja pod nazivom Zaštita osobnih podataka – ZOP 2019!

Tijekom travnja i svibnja održat će se niz javnih i stručnih događanja pod zajedničkim nazovim “Zaštita osobnih podataka – ZOP 2019”. U sklopu ZOP-a bit će održan Kongres stručnjaka za zaštitu osobnih podataka, izbor najboljeg službenika za zaštitu osobnih podataka 2019. godine , natječaj za najbolji dječji crtež na temu zaštite djece na internetu u osnovnim školama RH te  VIP humanitarna večera.

Kongresni dio događanja održat će se 23. i 24. svibnja, u hotelu Esplanade Zagreb gdje ćemo predstaviti naše rješenje Data Privacy Manager. Data Privacy Manager je GDPR softver i predstavlja cjelovito je rješenje za učinkovito upravljanje osobnim podacima.

Ovaj događaj okupit će domaće i međunarodne stručnjake iz područja zaštite privatnosti koji će poseban naglasak staviti na prava ispitanika i mogućnosti ostvarivanja prava na naknadu štete u slučaju povrede osobnih podataka.

Pogledajte raspored predavanja i prijavite se putem sljedećeg linka: https://bit.ly/2vz4QKH